Escoltar

L'Ajuntament d'Eivissa i la UIB signen un acord per mantenir oberta durant el mes d'agost la Biblioteca Municipal i la sala d'estudis de la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Dia: divendres, 24 de juliol de 2009
Hora: 11.15 h
Lloc: Seu de la UIB a Eivissa,
c/ Bes, 9, Eivissa

L’Ajuntament d’Eivissa i la UIB sumen esforços per tal d’oferir una sala d’estudis durant les tardes d’agost. Així, la Biblioteca Municipal d’Eivissa mantindrà el seu horari habitual durant el mes d’agost, de 8 a 15 hores, i la biblioteca de la Seu universitària obrirà la seva sala de 8 a 21 hores (de dilluns a divendres). D’aquesta manera, entre els dos centres es mantindrà un horari continuat, molt ampli i adaptat als estudiants i als usuaris en general.

La Universitat de les Illes Balears seleccionarà un alumne col·laborador per desenvolupar l’acció formativa a la biblioteca de la Seu universitària, que funcionarà com a sala d’estudi.

Signaran el conveni la senyora Lurdes Costa, Batllessa d’Eivissa i Presidenta de la Corporació Municipal, i la Rectora de la Universitat de les Illes Balears, Montserrat Casas.

Data de publicació: 24/07/2009