Escoltar

Juan Calderón Bustillo, del grup de Relativitat i Gravitació de la UIB, ha guanyat el LIGO Student Poster Prize

Juan Calderón Bustillo, estudiant de doctorat del grup de Relativitat i Gravitació de la UIB, ha estat guardonat amb el LIGO Student Pòster Prize. Aquest és el premi al millor pòster presentat per un estudiant a la reunió del LIGO-Virgo meeting, que ha tingut lloc a Hannover del 23 al 27 de setembre de 2013.

En aquesta edició s'han presentat més de 50 pòsters. Juan Calderón ha guanyat el premi en la categoria de teoria / anàlisi de dades amb seu pòster "Searching for Binary Black Holes using Full waveforms".
 
Juan Calderón està fent el doctorat en el grup de Relativitat i Gravitació de la UIB, amb una beca FPI del Ministeri d'Economia i Competitivitat, sota la direcció de Sascha Husa i Alícia Sintes.

Entre els aspectes destacats de la carrera acadèmica de Juan Calderón hi ha el fet d’haver-se graduat en el prestigiós Màster d'Estudis Avançats de Matemàtiques de Cambridge; ha liderat la Secció de Ciències del projecte espacial THESEUS (Estudi de les estrelles Ae / Be T-Tauri i Herbig amb un espectrògraf UV) i ha estat el guanyador de l' Escola d'Estiu Alpbach 2011, organitzada per l'ESA (Agència Espacial Europea). Així mateix ha realitzat estades de recerca a Caltech, Universitat de Cardiff, i al GSI d'Alemanya. 

Documents relacionats

Data de publicació: 30/09/2013