Escoltar

Jornada de Turisme Experiencial: Emprendre creant experiències

Facultat de Turisme i Càtedra Bancaja de Joves Emprenedors 

Dia: divendres, 22 de febrer de 2013
Hora: de 10 a 14 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma 

La Càtedra Bancaja de Joves Emprenedors i la Facultat de Turisme de la UIB han organitzat una jornada destinada a alumnes de grau i postgrau de turisme i empresa interessats en l’emprenedoria.

Una de les tendències actuals en la promoció turística d’una destinació, i en el marc de la que s’anomena economia de l’experiència, és el turisme experiencial, que és el que cerca una connexió emocional entre la destinació i el turista actual, més exigent i experimentat, a través de vivències i sensacions úniques.

Aquesta modalitat de turisme està creixent i és un valor afegit que es basa en l’afirmació que certes vivències són un element clau per crear diferenciació i lleialtat a una destinació. I són les emocions que generen aquestes experiències les que fan repetir destinació, a més de fer significativa l’experiència turística per al client.

L’objectiu de la jornada és transmetre el potencial del turisme experiencial, els reptes, claus i límits des de la trajectòria d’emprenedors pioners en aquest camp.

La jornada consistirà en cinc ponències a càrrec d’emprenedors innovadors en l’àmbit del turisme experiencial internacional i local i un debat final amb els experts.

Programa:

  • 10 h Presentació a càrrec de Bartomeu Deyà, degà de la Facultat de Turisme, i del doctor Julio Batle, professor i director de la Càtedra de Joves Emprenedors.
  • 10.15 h Ponència a càrrec del senyor Volker Hensel (Geotoura, Forumandersreisen)
  • 11 h Ponència a càrrec de la senyora Cristina Mercadal i el senyor Jaume Escales (Escull Aventura)
  • 11.45 h Ponència a càrrec del senyor Brad Robertson (Ondine Escape)
  • 12.30 h Ponència a càrrec del senyor Juan Ochogavía (Aquarama)
  • 13 h Ponència a càrrec del senyor José Miguel Palou (Obex)
  • 13.30 h Debat final amb els senyors Daniel Wahl, consultor; Miquel Payeras, de Balears-T; Arantxa García, de Tui Travel i Julio Batle, de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/02/2013

Data de publicació: 21/02/2013