Escoltar

Jornada: Aplicació de l'Acord entre l'Estat i la Federació de Comunitats Jueves d'Espanya de 1992 a les Illes Balears

Dia: divendres, 26 d’octubre de 2012
Hora: 9 hores
Lloc: Aula de Graus B de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la jornada Aplicació de l’Acord entre l’Estat i la Federació de Comunitats Jueves d’Espanya de 1992 a les Illes Balears. Hi intervindran el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esport del Consell de Mallorca, senyor Joan Rotger; la subdirectora de l’Institut d’Estudis Autonòmics, senyora Margalida Cunill; la professora del Departament de Dret Privat i organitzadora de la jornada, doctora Catalina Pons-Estel; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

La Jornada s’emmarca en un projecte de recerca que duen a terme professors de la Universitat Autònoma de Madrid i de la Universitat de les Illes Balears i que està finançat per l’Instituto Metodológico de Derecho Eclesiástico del Estado (IMDEE) i per la Fundación Pluralismo y Convivencia del Ministeri de Justícia.

L’objectiu d’aquesta jornada és fer una valoració de l’aplicació de l’Acord de 1992 en el seu vintè aniversari, parant una atenció especial en la seva repercussió a les Illes Balears, precisament enguany que fa vint-i-cinc anys de la creació de la sinagoga de Palma. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/10/2012

Data de publicació: 25/10/2012