Escoltar

Informàtica aplicada a l'oceanografia: conveni amb OceanDrivers SL

Dia: dimecres, 13 de novembre de 2013
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma 

El senyor Maties Bonet, conseller delegat de l’empresa OceanDrivers, SL, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar programes de col·laboració i projectes conjunts per presentar en convocatòries nacionals i internacionals de R+D+I.

D’altra banda, el grup de recerca de Sistemes, Robòtica i Visió (SRV), del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica, facilitarà l’ús d’equips i materials.

L’empresa OceanDrivers té, entre altres objectius, la realització de tasques d’investigació, desenvolupament i consultoria tècnica en els camps de la informàtica aplicada a l’oceanografia: xarxes de sensors i els seus controladors, la gestió de dades associades, les eines de visualització i els mecanismes de recerca i descobriment relacionats amb aquestes guies estratègiques.

També hi assistiran el doctor Gabriel Oliver, cap del grup de recerca de Sistemes, Robòtica i Visió; el doctor Josep Lluís Ferrer, vicerector de Professorat; i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB. 

Documents relacionats

Data de publicació: 13/11/2013