Escoltar

Inauguració del curs acadèmic de la UOM 2016-17

La doctora Caterina Valriu farà la conferència inaugural:

«El llegendari sobre el naixement i la mort de Jesús (petit homenatge a Llorenç Moyà)» 

Dia: dimarts, 4 d’octubre de 2016
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració dels diplomes de la Universitat Oberta per a Majors del curs 2016-17, a càrrec del doctor Martí March, conseller d'Educació i Universitat; el senyor Hilari Llabrés, director del Centre d'Institucions de CaixaBank a les Balears; el senyor Antonio Sánchez, director de Relacions Externes d’El Corte Inglés; la senyora Francesca Mas, presidenta del Consell Social; la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

La doctora CaterinaValriu, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, llegirà la lliçó inaugural amb el títol: «El llegendari sobre el naixement i la mort de Jesús (petit homenatge a Llorenç Moyà)».

La UOM realitza diversos programes d’educació per a persones grans. Entre aquests, al campus s’imparteixen el Diploma Sènior i dos diplomes d’especialització que són títols propis de la UIB.

La UOM acosta la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la seva participació en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.    

Data de l'esdeveniment: 04/10/2016

Data de publicació: 30/09/2016