Escoltar

Inauguració del cicle de conferències Construint Moments: La percepció de l'efímer

La UIB organitza aquest cicle en el marc de l'Insòlit, Festival d'Intervencions Efímeres als Patis de Palma 

Inauguració
Dia: el dimecres 11 de juliol de 2018
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears, c/ de la Portella, 14, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del cicle de conferències Construint Moments: La percepció de l'efímer. Hi intervindran la degana del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears, senyora Marta Vall-Llosera; un representant de l'Insòlit Festival; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí.

Tot seguit l'arquitecte Carles Oliver, autor del projecte guanyador del premi FAD d'arquitectura 2018, impartirà la conferència «Herbes, teuleres i portes velles».

El cicle de conferències s’emmarca en l’Insòlit, Festival d’Intervencions Efímeres als Patis de Palma, que proposa promoure aquest ric patrimoni a través d’accions creatives efímeres. El festival, que se celebrarà de l’11 al 14 de juliol, neix de la voluntat de posar en relació tres aspectes clau al nostre territori: la cultura, el patrimoni i la creativitat, focalitzant l’acció a la ciutat de Palma, al nucli antic, on convergeixen aquests tres factors.

Així doncs, aquest cicle de conferències, dirigit a tots els públics, té com a objectiu la reflexió sobre l’efímer com a part essencial d’un projecte o creació; la utilització del factor temps com a eina creativa que modifica i determina la percepció que tenim d’allò que n’esdevé resultat; la fugacitat, el transitori com a resultat o com a procés; construir moments que esdevenen perennes. 

Data de l'esdeveniment: 11/07/2018

Data de publicació: 05/07/2018