Inauguració de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles d'Eivissa

Dia: dilluns, 6 de maig de 2013
Hora: 16.30 h, atenció als mitjans de comunicació; 17 h acte d’inauguració
Lloc: sala de plens del Consell Insular d’Eivissa. Av. d’Espanya, 49

A les 16.30 hores, la senyora Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell d’Eivissa; la doctora Carme Orte, directora de la UOM, atendran els mitjans de comunicació interessats.

A les 17 hores, tindrà lloc la inauguració de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles d’Eivissa, a càrrec del senyor Vicent Serra, president del Consell d’Eivissa, i la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB. Els pobles eivissencs que hi participen són Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Sant Joan de Labritja i Sant Josep de sa Talaia. El programa és de 15 hores.

A l’acte també  hi assistiran la senyora Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell d’Eivissa; la senyora Maria Ramon, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany; la senyora Sara Ramon, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany; el senyor Santiago Marí, regidor d’Educació, Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja;

la senyora María José Ribas, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia; la senyora Encarnación Castro, regidora d’Afers Socials de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia; la senyora Belén Villalonga, directora de l’àrea de negoci a Eivissa i Formentera de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, “la Caixa”; el senyor Macià Serra, director de l’Institut d’Estudis Eivissencs; i el senyor Lucas Prats, president del Foment del Turisme de l’Illa d’Eivissa.

Un cop finalitzat l’acte, s’oferirà un tats de mel dirigit, cortesia de l'Associació d’Apicultors d'Eivissa. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/05/2013

Data de publicació: 03/05/2013