Escoltar

Inauguració de la Universitat Oberta per a Majors als pobles d'Eivissa

Roda informativa
Dia: dimarts, 30 de març de 2010
Hora: 13 hores
Lloc: sala de premsa del Consell d’Eivissa.
Avinguda d’Espanya, 49 (Eivissa)

El programa Universitat Oberta per a Majors (UOM) als pobles d’Eivissa de la UIB es presentarà en una roda informativa a la seu del Consell d’Eivissa. Hi assistiran Marià Torres, conseller de Política Educativa i Cultural del Consell d’Eivissa, Maria Ribas, regidora de Política Educativa i Cultural de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Maria Antònia Tur, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, Anna M. Costa, regidora de Cultura, Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, senyora Catalina Escandell, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja, i Carme Orte, directora de la UOM.


Acte d’inauguració

Dia: dimarts, 30 de març de 2010
Hora: 17 hores
Lloc: sala de plens del Consell d’Eivissa.
Avinguda d’Espanya, 49 (Eivissa)

El programa UOM als pobles d’Eivissa s’inaugurarà amb la conferència «Com es fa una pel·lícula», a càrrec d’Antonio Isasi-Isasmendi, director de cinema. Hi assistiran Marià Torres, conseller de Política Educativa i Cultural del Consell d’Eivissa, i Carme Orte, directora de la UOM.

També han confirmat la presència Josep Marí, batlle de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Maria Ribas, regidora de Política Educativa i Cultural de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Maria Antònia Tur, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, Anna M. Costa, regidora de Cultura, Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Catalina Escandell, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja, i Fernando Roig, director de zona d’Eivissa de Sa Nostra.

La UOM als pobles d’Eivissa

La UOM als pobles d’Eivissa és un programa de 15 hores de durada que es realitza a Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu i Sant Josep de sa Talaia i que serà impartit per personal docent i investigador de la UIB entre el 14 d’abril i el 7 de maig.

La UOM és un projecte educatiu i cultural dirigit a persones adultes més grans de 55 anys o persones prejubilades amb estudis primaris. Les activitats formatives engloben diverses àrees de coneixement: ciències humanes, ciències socials, ciències naturals, ciències experimentals, etc., i aporten a l’alumne una visió global d’aquests camps.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 30/03/2010

Data de publicació: 29/03/2010