Escoltar

Inauguració de La UOM als Pobles d'Eivissa

Dia: dimecres, 10 de maig de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: sala d'actes de la Seu Universitària d'Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, c/ del Calvari,1, Eivissa

Tindrà lloc la inauguració del programa La Universitat Oberta per a Majors als Pobles d'Eivissa. Hi intervindran el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, senyor David Ribas; la delegada territorial d'Educació a Eivissa, senyora Margalida Ferrer; un representant de CaixaBank; i la rectora per substitució reglamentària i vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana Maria Seguí.

Tot seguit, la doctora Eva Tur, professora del Departament de Química de la UIB, impartirà la lliçó inaugural «Les aplicacions de la ciència a la vida quotidiana».  

La UOM als Pobles d’Eivissa és un programa de 15 hores de durada que es realitza en diferents municipis d'Eivissa. El pobles que hi participen són Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Sant Joan de Labritja i Sant Josep de sa Talaia. En aquests municipis s'impartiran les conferències següents:

  • «Aspectes geogràfics d’Eivissa», a càrrec del senyor Josep A. Prats.
  • «Memòria per a eivissencs desmemoriats», a càrrec del senyor Marià Serra.
  • «L’al·lèrgia: epidèmia del segle XXI», a càrrec del doctor Luis Conill.
  • «La nostra història a través de les imatges», a càrrec de la senyora Lina Sansano.
  • «L’arribada de la modernitat pictòrica a Eivissa. Tradició vs. modernitat», a càrrec de la senyora Catina Costa.

Com a novetat, enguany s'han incorporat al programa les poblacions de Jesús, Sant Jordi i Sant Rafel, on s'impartiran tres conferències.

Aquest programa es fa en el marc de l'activitat de la Universitat Oberta per a Majors, projecte dinàmic i viu amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Amb el lema «Aprendre no té edat», comú a tots els programes de la UOM, es milloren els coneixements de la població de més de 50 anys i també la seva qualitat de vida.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/05/2017

Data de publicació: 05/05/2017