Escoltar

IV Setmana del Postgrau de la UIB

Els màsters oficials i els doctorats que s'imparteixen a la Universitat es donen a conèixer del 23 al 27 d'abril  

Inauguració
Dia: el dilluns 23 d'abril de 2018
Hora: 13 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma
 

El Centre d'Estudis de Postgrau i l'Escola de Doctorat organitzen la IV Setmana del Postgrau, que tindrà lloc del 23 al 27 d'abril de 2018 amb l'objectiu de presentar els màsters oficials i els doctorats que s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears. Al llarg d'aquests dies, les persones interessades podran assistir a sessions informatives, seminaris, col·loquis i conferències per conèixer amb detalls els postgraus oficials de la UIB.

Inauguració i lliurament de premis

El dilluns 23 d'abril a les 13 hores, a la sala d'actes de Son Lledó, tindrà lloc la inauguració de la IV Setmana del Postgrau, a càrrec del senyor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Tot seguit, el doctor Francesc Bonnín Pascual, investigador postdoctoral i membre del grup de recerca en Sistemes, Robòtica i Visió, impartirà la conferència inaugural «Drons i aprenentatge automàtic per a la inspecció de grans vaixells».

Posteriorment, tindrà lloc el lliurament dels Premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat de la UIB.

Conferència i taula rodona

El dijous 26 d'abril a les 19 hores, al Club Diario de Mallorca, el senyor Israel Olalla, customer engineer de l'equip de Google Cloud Espanya, impartirà la conferència «Democratitzar l’aprenentatge automàtic (machine learning)».

Tot seguit, tindrà lloc una taula rodona amb la participació del doctor José Luis Luján, catedràtic de Lògica i Filosofia de la Ciència de la UIB; el senyor Joan Francesc Huguet, científic de dades (data scientist) d'IBM Espanya; i la doctora Yolanda González, professora titular d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors de la UIB. El moderador serà el director general d'Innovació i Investigació del Govern de les Illes Balears, senyor Josep Lluís Pons. 

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/04/2018

Data de publicació: 18/04/2018