Escoltar

III Trobada Universitat-Empresa: Per una inserció professional de qualitat

Dia: dijous, 18 de desembre de 2008
Lloc: auditori de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma.

Inauguració, a les 9.30 hores
A càrrec de la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, la consellera de Treball i Formació, Joana Barceló, el president del Consell Social, Felicià Fuster, el cap de l'Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social, Pablo Páramo, i la rectora de la UIB, Montserrat Casas.

Roda informativa, a les 11.15 hores
El senyor Miquel Carrió, director de la Fundació Universitat-Empresa, i la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional de la FUEIB, explicaran als mitjans de comunicació l'objectiu de la jornada i les accions que es duen a terme per procurar als universitaris una inserció professional de qualitat.


El Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa organitza la III Trobada Universitat-Empresa: per una inserció professional de qualitat.

El principal objectiu és reconèixer la tasca dels tutors de les empreses que vetllen per la formació dels universitaris que inicien la seva vida professional.

Al llarg de la jornada la FUEIB, a través del DOIP, presentarà els nous coordinadors de pràctiques, el Projecte de millora de la qualitat i la inserció professional dels titulats i titulades universitaris (PROQUAE), una plataforma virtual per a empreses, les dades i xifres del Departament d'Orientació i Inserció Professional, etc.


Programa de la jornada

 • 9.30 hores, inauguració a càrrec de la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, la consellera de Treball i Formació, Joana Barceló, el president del Consell Social, Felicià Fuster, el cap de l'Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social, Pablo Páramo, i la rectora de la UIB, Montserrat Casas.
 • 10 hores, innovació en la gestió del DOIP:
  - Presentació del nou projecte dels coordinadors de pràctiques, a càrrec del vicerector d'Estudiants i Campus de la UIB, Cels Garcia.
  - Presentació de la plataforma DOIP Virtual Empreses, a càrrec de Francesca Loshuertos, tècnica del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB, de Puma Bibb, tècnica del DOIP, i de Juan José Talens, director jurídic de l'empresa IURISTEC.
 • 10.45 hores, presentació del Dades i xifres del DOIP 2007-2008, a càrrec de Maria del Mar Socias, cap del Departament d'Orientació i Inserció Professional de la FUEIB, i presentació dels vídeos del DOIP.
 • 11.15 hores, descans/roda informativa.
 • 11.45 hores, presentació del PROQUAE: Projecte de millora de la qualitat i la inserció professional dels titulats i titulades universitaris.
  Ponència: Avantatges de la contractació de qualitat dels universitaris, a càrrec d' Erik Monreal, professor del Departament de Dret Públic, àrea d'investigació del Dret del Treball i la Seguretat Social.
 • 12.30 hores, Pràctiques de qualitat, el paper primordial del / de la tutor/a de l'empresa, a càrrec de Toni Corvillo, director gerent de Multiauto Palma, SL
 • 13 hores, reconeixement als tutors de les empreses: lliurament d'un diploma i regal, a càrrec del director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Miquel Carrió, i del conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Cosme Bonet.
 • 13.45 hores, fotografia de tots els assistents.
 • 14 hores, bufet servit per l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/12/2008