II Olimpíada de Geografia a la UIB

Dia: divendres, 9 de maig de 2008
Hora: 9.15 hores
Lloc: aula 11 de l'edifici Ramon Llull del campus universitari
i seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera

59 estudiants de segon de batxillerat de Mallorca, 15 de Menorca i 13 d'Eivissa s'han inscrit a la II Olimpíada de Geografia de les Illes Balears, que organitzen el Departament de Ciències de la Terra de la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d'Educació i Cultura, amb el suport de la Caixa Rural de Balears, Halcón Viajes, la Societat Geogràfica de les Illes Balears (SOGIB) i l'editorial Vicens Vives.

L'objectiu és apropar els estudiants de batxillerat a la Universitat, difondre els estudis de Geografia que s'imparteixen a la UIB, incentivar l'estudi en general i combinar l'aspecte acadèmic i lúdic a l'entorn de la geografia.

La prova constarà aproximadament de 80 preguntes amb respostes d'opció múltiple al voltant dels temes de l'actual currículum de Geografia que s'imparteix a batxillerat.

Premis per a l'alumnat:
Primer: un compte obert a la Caixa Rural amb 300 euros per a l'alumne guanyador, matrícula gratuïta per al primer curs de carrera a la UIB i un vol d'anada i tornada a la Península per a dues persones, obsequi d'Halcón Viajes.

Segon: un compte obert a la Caixa Rural amb 250 euros per a l'alumne guanyador. Matrícula gratuïta per al primer curs de la carrera de Geografia a la UIB i dos passatges entre Illes, obsequi d'Halcón Viajes.

Tercer: un compte obert a la Caixa Rural amb 250 euros per a l'alumne guanyador i matrícula gratuïta per al primer curs de la carrera de Geografia a la UIB.

Accèssits: s'atorgaran tres accèssits: als alumnes més ben qualificats d'Eivissa i Formentera, de Menorca i de Mallorca. Cada un rebrà un obsequi de l'editorial Vicens Vives i tres viatges d'anada i tornada en vaixell a una illa veïna, obsequi d'Halcón Viajes.

Els centres que obtinguin la nota mitjana més alta rebran material didàctic per al Departament de Geografia i Història, i Ciències Socials, obsequi de l'editorial Vicens Vives.

Documents relacionats

Data de publicació: 09/05/2008