Escoltar

I Universitat Internacional d'Estiu per a Majors

La UIB rep 80 estudiants més grans de 55 anys de diferents països i lidera la internacionalització de l'educació de la gent gran a Europa

Acte d'inauguració

Dia: dilluns, 8 de setembre de 2008
Lloc: edifici G. M. de Jovellanos
Hora: 10.30 hores

Hi assistiran el senyor Manuel Porras, vocal assessor de la Subdirecció General de Planificació, Ordenació i Avaluació de l'Institut de la Gent Gran i Serveis Sociales (IMSERSO); el senyor Joan Sastre, director general de promoció turística de la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears; la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.


Atenció als mitjans

Lloc: Aula de Graus d'Economia de l'edifici G. M. de Jovellanos
Hora: 11.30 hores

Atendran els mitjans la doctora Carme Orte, catedràtica d'universitat i directora de la UOM de la UIB, i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB.

Per als dies 7 a 13 de setembre de 2008 la Universitat de les Illes Balears organitza la I Universitat Internacional d'Estiu per a Majors, en la qual participaran 80 estudiants universitaris més grans de 55 anys vinguts d'Anglaterra, Alemanya, Polònia, Portugal i Espanya.

Aquest és un programa pioner, promogut i organitzat des de la UIB, amb l'objectiu d'incentivar l'intercanvi d'experiències universitàries dels adults grans. Ho patrocinen la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears i l'IMSERSO, amb la col·laboració del Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma i El Corte Inglés.

“Una de les característiques de la societat actual és el canvi accelerat que presenta, que ha transformat pràcticament totes les dimensions de la vida humana. Aquest canvi implica noves exigències i genera noves necessitats i nous valors, entre els quals hi ha l'educació de la gent gran”. Text extret del fullet.

Els 80 alumnes de la I Universitat Internacional d'Estiu per a Majors participaran en un programa d'actes que inclou activitats formatives i tallers, actes lúdics i esportius i visites guiades a diferents indrets de Mallorca i Cabrera.

Documents relacionats

Data de publicació: 08/09/2008