Escoltar

Govern balear i Universitat posen en marxa un programa de beques d'allotjament a la residència universitària per al curs 2013-14

L’ajut representarà un estalvi de 548 euros mensuals per a cada beneficiari 

Facilitar l’accés als estudis universitaris a persones amb dificultats econòmiques i de mobilitat degudes a la insularitat i a la distància és un dels objectius principals que vol aconseguir el nou programa de beques d’allotjament per a la residència universitària que han signat avui la Consellera d’Educació del Govern balear, Joana Maria Camps, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet.

Els estudiants beneficiaris del projecte viuran a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB a Palma amb unes condicions econòmiques especials, i podran accedir a tots els serveis i equipament que ofereix la Residència a tots els residents.

En concret, es tracta d’un total de vuit ajuts d’allotjament amb la distribució següent:

a) 2 beques per a alumnes de Menorca
b) 2 beques per a alumnes d’Eivissa
c) 2 beques per a alumnes de Formentera
d) i 2 beques per a alumnes de Mallorca residents en alguns dels següents municipis: Pollença, Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Santanyí o ses Salines.

Els beneficiaris abonaran la quantitat mensual de 200 euros, que donaran dret a allotjament en règim de pensió completa, la qual cosa representa un estalvi mensual de 548 euros. 

Documents relacionats

Data de publicació: 24/09/2013