Google opta pel talent universitari per impulsar la digitalització de les PIME

Els dies 21 i 22 de setembre de 9.30 a 17 hores l'equip del programa Activa la teva Ciutat presentarà la iniciativa a les facultats de Dret i d’Economia i Empresa  

Google, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, ha llançat la iniciativa Activa la teva Ciutat, amb l'objectiu de potenciar el talent digital dels estudiants, millorar els seus perfils professionals i impulsar el desenvolupament digital de les petites empreses del seu entorn.

Els alumnes que s'inscriguin al programa entre octubre i desembre rebran formació presencial i en xarxa, que els permetrà millorar les seves competències digitals mentre acompanyen les PIME en les primeres passes en el món digital.

En funció dels seus avenços, els participants sumaran punts i accediran a premis i recompenses, entre els quals destaquen insígnies per compartir en xarxes socials o sessions en línia per millorar el perfil professional i conèixer noves oportunitats laborals. Els que ajudin més PIME podran viatjar a les seus de Google a Mountain View i Dublín.

El programa començarà amb una jornada gratuïta sobre màrqueting local per a PIME i habilitats de lideratge i comunicació, que serà oferta per Google de manera presencial a la Universitat el 24 d'octubre.

A partir del 2 de novembre i fins al 31 de desembre, els participants podran oferir mentories personalitzades i gratuïtes als empresaris, així com donar-los suport en la creació del seu primer perfil a Google My Business, un producte gratuït per aparèixer en les recerques i els mapes de Google.

Els alumnes interessats participaran en equips de tres persones, als quals poden unir-se també antics estudiants (sempre que hagin culminat els estudis, com a màxim, fa tres anys) i professors universitaris (màxim, un per equip).

En aquest segon semestre de l'any Activa la teva Ciutat es desenvoluparà en col·laboració amb nou universitats espanyoles, entre les quals la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat de Huelva, la Universitat de La Laguna (Tenerife), la Universitat de Lleó, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de Màlaga, la Universitat de Sevilla, la Universitat de Vigo i la Universitat de Saragossa. Fins ara, la iniciativa s'ha celebrat en sis ciutats espanyoles, en les quals més de 300 estudiants han aconseguit impulsar la presència de més de 4.000 PIME a Internet.

Els dies 21 i 22 de setembre es donarà a conèixer el projecte a alumnes i professors de la Universitat de les Illes Balears en un estand situat davant les facultats de Dret i d’Economia i Empresa, a partir de les 9.30 hores. Els estudiants podran registrar-se i conèixer les condicions del programa in situ, a més de provar el joc de realitat virtual Activa la teva Ciutat. També podran fer la inscripció a través del web <activatuciudad.withgoogle.com> fins al 21 d'octubre.

Data de l'esdeveniment: 21/09/2016

Data de publicació: 20/09/2016