Escoltar

Festivitat del beat Ramon Llull: patró de la Universitat

Dia: divendres, 27 de novembre de 2009
Hora: 19.30 h
Lloc: basílica de Sant Francesc. Palma

Tindrà lloc, entre les activitats organitzades per celebrar la festivitat del beat Ramon Llull, una missa concelebrada, presidida per Mons. Jesús Murgui, bisbe de Mallorca, amb la participació del Cor de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB.

Hi assistiran la senyora Aina Calvo, batllessa de Palma, mòssen. Jordi Gayà, director del Centre d'Estudis Teològics de Mallorca, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

A les 20.30 hores, a la sala d'actes del Col·legi Sant Francesc:

- Presentació del llibre de Mn. Teodor Suau i Puig Ramon Llull, miracle i misteri.
- Conferència «De Ramon Llull a Francesc Prats, l'evolució del conflicte amb el judaisme», a càrrec de la senyora Rosa Planas.

Altres actes programats:

- Conferència: «Ramon Llull i la filosofia com a estudi del món», a càrrec d’Antoni Bordoy Fernàndez, membre del Grup d'Estudis sobre la Formació i l'Evolució del Vocabulari Filosòfic. Organitzada per la Càtedra Ramon Llull, Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i el Departament de Filosofia i Treball Social. Dijous, 26 de novembre, a les 12 h. A l'Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull.

- Tradicional partit de futbol PAS-PDI. Divendres, 27 de novembre, a les 11 h. A CampusEsport, instal·lacions esportives.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/11/2009

Data de publicació: 26/11/2009