Escoltar

Fados, flamenc i poemes tanquen el XIII Festival de Poesia de la Mediterrània

El grup Las Migas i el recital de poesia clausuren el certamen en el qual col·labora el Servei d’Activitats Culturals de la UIB

Concert de Las Migas
Dia: dimarts, 24 de maig de 2011
Hora: 21 hores
Lloc: Teatre Principal,
carrer de la Riera, 2. Palma

Nit de la poesia
Dia: dimecres, 25 de maig de 2011
Hora: 21 hores
Lloc: Teatre Principal,
carrer de la Riera, 2. Palma

El Servei d'Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears presenta el concert del grup Las Migas i el recital de poesia que tanquen el XIII Festival de Poesia de la Mediterrània.

El grup Las Migas és un insòlit cuadro flamenc amb pinzellades de música culta. Sílvia Pérez és la veu d'aquest quartet nascut fa quasi quatre anys, que compta amb les guitarres d’Isabelle Laundebach i Marta Robles, i el violí de Lisa Bause. El seu treball mostra un univers musical amb sonoritats de música clàssica, fado, tango, jazz, havaneres i músiques de l'Est, que donen color al flamenc. El Teatre Principal acull el concert de Las Migas, i el preu de l’entrada és de tres euros.

Tretze poetes participaran en la Nit de la poesia, un recital gratuït sota la direcció de l’escriptor Biel Mesquida. Es tracta dels artistes Mohamed Achaari, Nicole D'Amonville, Andrii Antoniowski, Annie Bats, Borja Bagunyà, Lolita Bosch, Maite Brazales, Isabel García Canet, Lluís Maicas, Rhodah Mashavave, James Noël, Ricard Martínez Pinyol i Gerard Vergés. Són autors de diferents llengües i procedències que reciten tant en formes agosarades i transgressores, com en versions més clàssiques i pausades de lectura.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/05/2011

Data de publicació: 23/05/2011