Escoltar

Estudiants de la Universitat de Wisconsin aprenen a maridar vins i aliments a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Aquesta és la novena edició del curs a la UIB, que finalitza amb una prova de presentació i maridatge de tres plats i tres vins

Presentació de plats i vins
Dia: divendres, 16 de gener de 2009
Hora: 12.30 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari,
cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

24 estudiants de la Universitat de Wisconsin a Stout, als Estats Units d'Amèrica, i de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears participen aquests dies en la novena edició del curs de maridatge que es duu a terme a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, al campus de la UIB.

La finalitat del curs és ensenyar als alumnes les tècniques per combinar vi i aliments de diferents regions del món, tenint en compte sabors, textures, ingredients i components presents al menjar i el vi. Alhora, aprenen a planificar menús, preparar plats i tastar vins en un restaurant o menjador de categoria. El curs inclou visites a cellers espanyols.

Tres professors experts en maridatge imparteixen aquest curs: Peter D'Souza, per part de la Universitat de Wisconsin a Stout, i Bartomeu Hernández, professor de restauració, i Juan Carlos Azanza, professor de cuina de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

El curs és fruit d'un conveni de col·laboració entre la Universitat de Wisconsin a Stout i l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, amb la col·laboració de la cadena Sol Meliá.

Documents relacionats

Data de publicació: 16/01/2009