Escoltar

Estrena del curtmetratge d'animació del LADAT "El Capitán de la Rosa"

Dia: dijous, 28 de novembre de 2013
Hora: 20 hores
Lloc: Sala Augusta, avinguda de Joan March, 2, Palma 

El Capitán de la Rosa, un curmetratge d’animació realitzat per la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals, (LADAT), de la UIB, s’estrena dijous al cinema Augusta de Palma.

El Capitán de la Rosa és una coproducció de la Universitat de les Illes Balears i de Pirates Village, un establiment hoteler situat a Santa Ponça que ha iniciat un model de personalització i tematització a partir de les noves tecnologies. El curtmetratge d’animació, escrit i dirigit pel director del LADAT, Juan Montes de Oca, i realitzat pel seu equip, narra les aventures d’un pirata que viu a la serra de Tramuntana mallorquina al segle XVII.  La justícia i la solidaritat són els valors que impulsen la trepidant acció del capità pirata, en unes aventures i desventures impregnades pel sentiment de l’amor etern.

El Rector, Llorenç Huguet, presidirà la presentació, que inclou la projecció del making of del curtmetratge, realitzat amb avançades tècniques d’animació audiovisual, sense renunciar a les eines tradicional del disseny de personatges.  

Temes relacionats

  • IB3 TV

Data de l'esdeveniment: 28/11/2013

Data de publicació: 27/11/2013