Escoltar

Els reptes de la crisi i les possible solucions en matèria de qualitat es debaten a la UIB a la III Trobada Institucional de Qualitat del Sector Públic de les Illes Balears

Dia: dimecres, 10 de novembre de 2010
Hora: 9.15 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la III Trobada Institucional de Qualitat del Sector Públic de les Illes Balears, en la qual, sota el lema «Temps difícils, solucions innovadores», s’analitzaran els reptes en matèria de qualitat que planteja el context de crisi actual.

Inauguraran la trobada el senyor Fernando Monar, director general de Qualitat dels Serveis de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i la senyora Begoña Morey, gerent de la UIB.

Per a aquesta trobada s’han programat conferències i taules rodones en què s’analitzaran els reptes als quals s’ha de fer front en aquest context actual de recessió econòmica i quines són les possibles solucions. Així mateix, es realitzaran sis grups de treball monogràfics emmarcats en el lema de la trobada. La senyora Maria Jesús Mairata, directora del Servei d’Estadística i Qualitat Universitària de la UIB, realitzarà el grup de treball enfocat al lideratge.

A partir de les 16.30 hores es llegiran les conclusions de la trobada i es lliuraran els premis a les bones pràctiques de gestió, que s’hauran presentat a la sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos el dimecres, 9 de novembre de 2010, a partir de les 16.30 hores. Tot seguit, conclourà l’acte el senyor Albert Moragues, conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears.

Aquesta trobada s’emmarca dins la XVI Setmana Europea de la Qualitat i l’Excel·lència. L’organitzen la Conselleria de Presidència, la Conselleria de Salut i Consum, la Conselleria d’Educació i Cultura, la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, l’Ajuntament de Palma i la UIB, entitats públiques que formen part del Fòrum Institucional de Qualitat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/11/2010

Data de publicació: 09/11/2010