Escoltar

Els estudiants del Màster Universitari en Patrimoni Cultural de la UIB podran obtenir una doble titulació reconeguda per la Universitat Russa de l'Amistat dels Pobles

La Universitat de les Illes Balears i la Universitat Russa de l’Amistat dels Pobles (URAP), de Moscou (Rússia), signen un conveni de col·laboració per establir un programa de doble titulació de màster que permetrà l’intercanvi d’estudiants entre ambdues institucions. S’hi podran adherir els estudiants del Màster Universitari en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió de la UIB i dels títols de Màster en Arts i Humanitats i Màster en Història de la URAP.

D’aquesta manera, deu estudiants de la UIB i deu estudiants de la URAP podran adherir-se cada any a aquest programa de doble titulació de màster, que tindrà una durada de quatre semestres ininterromputs. Els dos primers es cursaran a la UIB i els dos darrers a la URAP.

Els estudiants que cursin el programa obtindran el diploma de la URAP amb el títol de Màster en Arts i Humanitats o Màster en Història, que anirà acompanyat del corresponent suplement nacional de l’Educació Superior Professional i del suplement europeu al títol, i el títol de la UIB Màster Universitari en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió per la Universitat de les Illes Balears, que anirà acompanyat del corresponent suplement europeu al títol.

Data de publicació: 17/03/2010