Els estils de vida saludables centren la IX International Summer Senior University

Hi participen una trentena d'alumnes més grans de 50 anys d'universitats d'Alemanya, el Regne Unit i Espanya 

Inauguració
Dia: dilluns, 5 de setembre de 2016
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la IX International Summer Senior University, que es farà a la Universitat de les Illes Balears del 4 al 10 de setembre de 2016. Hi intervindran el conseller d'Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, senyor Cosme Bonet; el president de la International Association of Universities for the Third Age (IAUTA), doctor François Vellas; i la directora de la International Summer Senior University, doctora Carme Orte.

El doctor Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular i director del Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia de la UIB, serà l'encarregat d'impartir la conferència inaugural, «Health Claims made on Food in the European Union».

Tot seguit, tindrà lloc un recital a càrrec de la Coral de l'Associació d'Alumnes de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB.

Healthy lifestyles: A Mediterranean experience in Mallorca

La International Summer Senior University (Universitat Internacional d'Estiu per a Majors) és un programa de formació organitzat per la Universitat de les Illes Balears dirigit per la doctora Carme Orte, que s’adreça als alumnes de programes universitaris per a gent gran, persones més grans de 50 anys, de diferents Estats europeus. Atès el caràcter internacional, la llengua vehicular és l'anglès, i cada edició està dedicada a una temàtica diferent. Es tracta d’un programa de convivència i aprenentatge d’una setmana de durada, adreçat a fomentar els valors de la interculturalitat entre persones dels diferents països d’Europa. La International Summer Senior University té el suport del Consell de Mallorca.

La novena edició està dedicada als estils de vida saludables, i els alumnes participaran en diverses activitats relacionades amb la nutrició, l'activitat física i la mentalitat positiva. Hi participaran una trentena d'alumnes procedents d'universitats d'Alemanya, el Regne Unit i Espanya.  

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/09/2016

Data de publicació: 29/07/2016