Escoltar

Els alumnes de cinquè curs dels estudis de Dret podran fer l'assignatura Pràcticum a «Sa Nostra», Caixa de Balears

La Universitat de les Illes Balears i «Sa Nostra», Caixa de Balears, han signat un conveni de col·laboració que permetrà que els alumnes del Pràcticum dels estudis de Dret puguin realitzar les pràctiques a l’entitat bancària com a part de la seva formació.

El Pràcticum és una assignatura obligatòria de la llicenciatura de Dret que proporciona als alumnes de cinquè curs uns coneixements pràctics que faciliten la seva incorporació al mercat laboral.

Les pràctiques es faran preferentment en el període de juny a setembre, d’acord amb les orientacions del programa de l’assignatura. Està prevista la incorporació de les dues primeres alumnes aquest mes de juny.

Els practicants faran funcions pròpies del perfil professional corresponent als seus estudis, d’acord amb el pla de treball que cada estudiant ha de fer, en el context de l’organització general de la pràctica i amb les orientacions dels tutors de pràctiques.

Han signat el conveni la senyor Antonio Burillo Cànaves, director de l'àrea de Persones de Sa Nostra, i el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret.

Data de publicació: 29/06/2009