Escoltar

El professor Pere Capellà Simó, premi Ciutat de Barcelona en la categoria d'història

Ha estat guardonat amb el premi Agustí Duran i Sanpere d’Història de Barcelona pel llibre La ciutat de les joguines. Barcelona 1840 – 1918 

El professor Pere Capellà Simó, del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, ha estat guardonat amb el premi Agustí Duran i Sanpere d’Història de Barcelona pel llibre La ciutat de les joguines. Barcelona 1840 – 1918. El guardó s’inscriu en els premis Ciutat de Barcelona, que l’Ajuntament de Barcelona convoca anualment.

El llibre La ciutat de les joguines. Barcelona 1840-1918 (Editorial Gregal) és fruit de la tesi doctoral de Pere Capellà Simó i analitza el desenvolupament econòmic i cultural de Barcelona a través de la indústria de joguines de la ciutat.

El jurat ha valorat que l’obra de Pere Capellà Simó «constitueix una aportació nova i original que complementa la història de la Barcelona industrial. Aquesta obra és fruit d’un aprofundit treball de recerca, sempre ben contextualitzat en el marc europeu, i obert a altres disciplines».

Lliurament

L’acte de lliurament dels premis Ciutat de Barcelona serà dimarts, 11 de febrer, a les 19 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. 

Documents relacionats

Data de publicació: 10/02/2014