Escoltar

El grau de Medicina, amb un 12,534, té la nota de tall més alta dels estudis que ofereix la UIB

La segueixen el grau de Bioquímica, amb un 11,571, el grau d’Infermeria a Eivissa, amb un 11,412, i les dobles titulacions de grau

La UIB publica avui el resultat de la primera fase de matrícula. Després del procés de preinscripció, els estudiants que han demanat plaça a la UIB en un dels graus que s’ofereixen, poden consultar per UIBdigital si han estat admesos a l’estudi que han sol·licitat. Habitualment molts d’estudiants sol·liciten plaça a diferents universitats i es matriculen al centre que més els interessa. Llavors les places es redistribueixen segons la nota.

El procés de matrícula acabarà al setembre, i és quan la UIB tindrà les notes de tall definitives. 

Segons les dades de la primera llista d’admesos de la UIB, Medicina és el grau amb la nota de tall més alta, un 12,534 sobre 14 punts; seguit del Grau de Bioquímica, amb un 11,571; el grau d’Infermeria a Eivissa, amb un 11,412; la doble titulació de grau d’Economia i grau de Turisme, amb un 11,128; i el doble titulació de grau de Matemàtiques i grau d’Enginyeria Telemàtica, amb un 11,102; o el grau d’Infermeria a Palma, amb una nota de tall de 10,662, i a Menorca, amb una nota de tall de 10,326.

Els alumnes que han estat admesos poden acceptar la plaça per UIBdigital i formalitzar la matrícula o fer una reserva de plaça mentre esperen si han estat admesos en una altra universitat; poden no dir res, la qual cosa suposa renunciar a la plaça (perquè poden haver triat matricular-se en una altra universitat); o manifestar que volen esperar la propera llista d’admesos, per veure si milloren la seva preferència (és el cas d’estudiants que han estat admesos en segones o successives preferències).

La segona llista d’admesos (amb noves notes de tall) sortirà el dia 18 de juliol. El procés serà el mateix. I hi haurà una tercera llista el dia 22 de juliol i una quarta i darrera llista dins el juliol que sortirà el dia 27.

El procés de matrícula no es tanca fins el setembre, que és quan s’anul·len les reserves no formalitzades.

Documents relacionats

Data de publicació: 13/07/2016