Escoltar

El gerent del RCD Mallorca, Joan Barrios, parlarà a la UIB dels problemes actuals i del futur del futbol professional en la cloenda del cicle La nostra Ciència de cada Dia

Dia: dimecres, 4 de maig de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El senyor Joan Barrios, gerent del RCD Mallorca, impartirà la conferència de clausura del programa de divulgació científica La nostra Ciència de cada Dia. La ponència duu per títol «El futbol professional: problemes actuals i perspectives futures».

Aquesta xerrada forma part del cicle El Futbol Professional des de la Perspectiva de l’Anàlisi Econòmica, coordinat pel doctor Amedeo Spadaro, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears.

L’objectiu d’aquest cicle és analitzar el futbol professional des del punt de vista econòmic. A més d’aquesta conferència, s’han tractat en ponències anteriors la gestió dels recursos humans d’un club de futbol professional i la regulació del futbol professional.

La nostra Ciència de cada Dia
La nostra Ciència de cada Dia és un programa de divulgació científica organitzat pel Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB. S’ha estructurat en tres blocs temàtics de tres conferències cada un: Biologia de les Plantes, La Química de cada Dia i El Futbol Professional des de la Perspectiva de l’Anàlisi Econòmica.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/05/2011

Data de publicació: 03/05/2011