Escoltar

El doctor Antonio Fernández Coca rep el Premi a la Millor Iniciativa TIC 2012 que atorga la revista Educación 3.0

El premi li ha estat concedit pel projecte Docencia 4.0, una estratègia docent pionera a la UIB 

La revista Educación 3.0, publicació de referència en la divulgació de continguts que relacionen docència i ús de noves tecnologies, ha decidit atorgar el premi a la Millor Iniciativa TIC 2012, modalitat universitat, al doctor Antonio Fernández Coca, professor del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB.

El premi és un reconeixement al projecte Docencia 4.0, l’estratègia docent que el doctor Coca ha dissenyat i desenvolupa amb molt bons resultats a l’assignatura Expressió Gràfica en Arquitectura, del grau d’Enginyeria de l’Edificació.

Docencia 4.0 aborda el coneixement de la matèria, en aquest cas Expressió Gràfica en Arquitectura, fent servir alhora estratègies i enfocaments propis del màrqueting, com ara el CRM o el control de la gestió del client; les tutories personalitzades; i l’ús de les noves tecnologies com és la realització d’una sèrie de vídeos per reforçar continguts de certa dificultat o la utilització de les xarxes socials.

Aquesta és la segona edició del premi, que es concedeix en vuit modalitats: infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, universitat, educació per a adults, i idiomes.  

Documents relacionats

Data de publicació: 11/10/2012