Escoltar

El doctor Anselmo Martínez Cañellas, guardonat amb el premi Miquel Casals i Colldecarrera

El doctor Anselmo Martínez Cañellas, del Departament de Dret Privat de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonat amb el premi Miquel Casals i Colldecarrera, de la Fundació Congrés de Cultura Catalana, pel treball Evolució del sistema de fonts en Dret civil balear i la importància del Dret consuetudinari balear com a font i com a tradició jurídica.

El premi té per objecte guardonar una obra escrita d’investigació en l’àmbit del Dret privat propi dels països de parla catalana, ja sigui sobre el Dret privat emanat dels seus òrgans legislatius actuals, o bé sobre recerca del Dret privat històric. El premi, que és convocat per la Fundació Congrés de Cultura Catalana, duu el nom de qui fou president del Congrés de Cultura Catalana, també de la Fundació, i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. 

El lliurament del guardó va tenir lloc el passat 7 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, en el marc de la festa de celebració de Sant Raimon de Penyafort, que organitza cada any l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. 

 

Documents relacionats

Data de publicació: 13/02/2014