Escoltar

El director de cinema Isaki Lacuesta presenta el film La llegenda del temps a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa
Dia: dimecres, 28 de gener de 2009
Hora: 12 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

Projecció cinematogràfica
La llegenda del temps. Isaki Lacuesta
Dia: dijous, 29 de gener de 2009
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

El director de cinema Isaki Lacuesta presentarà i comentarà als mitjans de comunicació el seu film La llegenda del temps, a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta.

Isaki Lacuesta

Estudià comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu primer llargmetratge és Cravan vs. Cravan (2002), fet com un documental ficcionat sobre el misteriós poeta dadaista que va lluitar a Barcelona contra el campió mundial dels pesos pesats Jack Johnson i desaparegué a 32 anys al golf de Mèxic. El seu segon llargmetratge és La llegenda del temps (2006), història d'un nin gitano, Israel, que no podrà ser mai cantaor, i Mikito, una infermera japonesa que investiga les arrels del flamenc. També ha fet Nummulites, un curtmetratge sobre Girona, i un documental sobre Ava Gardner, l'al·lota provinciana convertida en dea del cel·luloide.

A l'acte hi assistiran el senyor Joan Salas, propietari del cinema Augusta, el senyor Biel Mesquida, responsable de projectes culturals del Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB, i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 28/01/2009