Escoltar

El col·legi La Salle cedeix 300 exemplars de taxidèrmia perquè siguin exposats a la UIB

La senyora Joana Maria Cunill, directora i representant del Col·legi La Salle de Palma, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració segons el qual aquest col·legi fa cessió temporal d’una col·lecció d’ocells i mamífers (taxidèrmies) a la Universitat de les Illes Balears.

També hi han assistit el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, el doctor Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències, i el germà Fidel Pérez, director de la comunitat de germans de La Salle de Palma.

Fa alguns anys, el col·legi La Salle, a través del director general, el senyor Ramón Palacios San, proposà a la Universitat de les Illes Balears la cessió en custòdia d’una col·lecció de taxidèrmia d’aus i mamífers, cessió que s’ha formalitzat avui a la UIB.

La col·lecció, de més de 300 obres, s’exposarà a l’edifici Guillem Cifre de Colonya.

A partir de la signatura del conveni visitaran la col·lecció els alumnes de la Facultat de Ciències i els estudiants de centres de batxillerat que vinguin a la Universitat amb el programa Demolab. 

Visites

La col·lecció es podrà visitar els dies 13 i 14 de març entre les 12 i les 14 hores, amb entrades cada vint minuts en grups de 15 persones. La visita és gratuïta i té una durada de quinze minuts. Es pot reservar  l'entrada a la consergeria de l'edifici Mateu Orfila i Rotger. La reserva es pot fer telefònicament: 971 17 30 09. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/03/2014

Data de publicació: 10/03/2014