Escoltar

El cinema de Segundo de Chomón a la UIB en dues jornades d'activitats

El Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Art de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza dos dies d’activitats sobre Segundo de Chomón (Terol 1871, París 1929), pioner del cinema d’il·lusionisme i d’animació.

Dimecres, 9 de maig de 2012, a partir de les 19 hores al Centre de Cultura Sa Nostra, l’actor Miquel Àngel Llonovoy intervindrà amb «Dos mots de cinema mut». Tot seguit, es projectaran alguns films de Chomón, i per acabar Joan M. Minguet, professor d’Història de l’Art Contemporani i d’Història del Cinema de la Universitat Autònoma de Barcelona, pronunciarà la conferència «Segundo Chomón, el cinema de la fascinació». És una activitat realitzada pel CC Sa Nostra i el Servei d’Activitats Culturals de la UIB, en col·laboració amb el Consell de Mallorca

Dijous, 10 de maig de 2012, el doctor Minguet impartirà la conferència «Del cinema d'atraccions al cinema narratiu. Els casos de Méliès i Chomón». Serà a les 12 hores a l’Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull del campus universitari.

Data de publicació: 09/05/2012