Escoltar

El Servei de Biblioteca de la UIB lliura el premi al guanyador del Concurs de Fotografia i inaugura l'exposició de les imatges que hi han participat

Alfonso Rodríguez González ha guanyat el certamen amb la fotografia "Un llibre, tot un camí per conèixer"

Dia: dilluns, 7 de juny de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: vestíbul de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

El doctor Pere Brunet, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB, i el senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, lliuraran el premi al guanyador del Concurs de Fotografia i inauguraran l’exposició de totes les instantànies que hi han participat. El guanyador del concurs ha estat Alfonso Rodríguez González, estudiant de primer del grau de Fisioteràpia, amb la fotografia “Un llibre, tot un camí per conèixer”. El guanyador rebrà un Notebook com a premi.

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, amb motiu del Dia del Llibre 2010, ha organitzat el Concurs de Fotografia per promocionar el servei i la difusió de la lectura a través d’activitats culturals. Podien participar-hi tots els alumnes de la UIB presentant una fotografia, en color o en blanc i negre, que tingués com a tema principal els llibres, les biblioteques, la lectura o qualsevol cosa relacionada amb el món de la literatura. En total hi han participat 46 alumnes.

Podeu veure totes les fotos que hi han participat en aquest àlbum digital.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/06/2010

Data de publicació: 04/06/2010