Escoltar

El Servei d'Activitats Culturals de la UIB duu l'exposició de còmics "Tots volíem ser com el Capitán Trueno" al Museu de Menorca

La mostra es podrà visitar del 10 de maig al 30 de juny

Inauguració
Dia:
dijous, 10 de maig de 2012
Hora:
19.30 hores
Lloc:
Museu de Menorca,
c/ del doctor Guàrdia, s/n, Maó
 

El Servei d'Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears organitza l'exposició de còmics Tots volíem ser com el Capitán Trueno, amb el suport del Consell de Menorca. La mostra es podrà visitar al Museu de Menorca del 10 de maig al 30 de juny de 2012.

La mostra, que ha estat comissariada per Alfons Méndez, busseja en els motius per llegir El Capitán Trueno. Més enllà dels clixés, trobam un heroi defensor dels oprimits, que lluita per la justícia i contra la ignorància i les supersticions, i que amb la seva humanitat i el seu bon humor va deixant amics per tot el món, i ofereix un missatge ben actual de civilització, llibertat, justícia i fraternitat.

L’exposició sobre aquest còmic que ja ha esdevingut tot un clàssic mostra els elements que cimenten la permanència de tota obra artística: uns valors perdurables, uns personatges poderosos i una trama i una ambientació interessants. Finalment, s’hi inclou un recull del testimoni de diversos lectors i la seva interpretació del personatge

A la inauguració hi assistiran la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, senyora María Nieves Baillo, el comissari de l'exposició, senyor Alfons Méndez, i la directora del Servei d'Activitats Culturals de la UIB, senyora Bàrbara Obrador.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/05/2012

Data de publicació: 09/05/2012