Escoltar

El Servei Lingüístic de la UIB organitza la XXV Jornada d'Antroponímia i Toponímia - VII Seminari de Metodologia en Toponímia i Normalització Lingüística

Inauguració
Dia:
divendres, 11 de maig de 2012
Hora:
9.15 hores
Lloc:
Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

El Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears, a través del Gabinet d'Onomàstica, organitza la XXV Jornada d’Antroponímia i Toponímia – VII Seminari de Metodologia en Toponímia i Normalització Lingüística. La trobada reunirà investigadors i alumnes per tractar aspectes històrics, filològics i geogràfics en l'àmbit de coneixement de la toponímia a les Illes Balears.

La trobada s'ha organitzat amb la col·laboració del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, el Departament de Ciències de la Terra de la UIB i la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

A la inauguració hi intervindran el director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà; la directora del Servei Lingüístic de la UIB, doctora Rosa Calafat; i el vicerector de Postgrau i Formació Permanent, doctor Jaume Carot.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/05/2012

Data de publicació: 10/05/2012