Escoltar

El Rotary Club Palma Junípero Serra i la UIB lliuren els guardons als alumnes guanyadors del Premi de Recerca i Divulgació Juníper Serra

Dia: dijous, 29 de novembre de 2012
Hora: 18 hores
Lloc: Museu de Fra Juníper Serra,
c/ de Barracar Alt, s/n, Petra  

El senyor Roberto Mazorriaga, president del Rotary Club Palma Junípero Serra de l’any 2011-12, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, lliuren el guardó als alumnes guanyadors del Premi de Recerca i Divulgació Juníper Serra. També hi assistiran la senyora Marisa Barral, presidenta del Rotary Club Palma Junípero Serra de l’any 2012-13; el senyor Bartomeu Bestard, president de l’Associació d’Amics de Fra Juníper Serra; i el doctor Enrique García Riaza, subdirector del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Art de la UIB.

El Premi de Recerca i Divulgació Juníper Serra el convoca el Rotary Club Palma Junípero Serra amb la col·laboració del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB. El guardó premia el millor treball presentat pels estudiants de la UIB sobre la figura de Juníper Serra. 

Els alumnes premiats són Albert Cassanyes Roig, alumne del Màster Universitari de Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió, i Andreu Seguí Beltran, alumne de cinquè curs de la llicenciatura d’Història, pel seu treball La defensa del llegat de Juníper Serra. El jurat n’ha destacat l’estructura científica, la consulta de fonts primàries i les noves aportacions.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/11/2012

Data de publicació: 28/11/2012