Escoltar

El Parlament de les Illes Balears serà la seu de la fase final de la Lliga de Debat de la UIB

Dia: divendres, 7 de febrer de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: Parlament de les Illes Balears, c/ Conquistador, n 11, Palma

La senyora Margalida Duran, Presidenta del Parlament de les Illes Balears, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració que regula la col·laboració entre ambdues institucions en la Lliga de Debat de la UIB. També hi han assistit la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries, el senyor Lluís Isern, Lletrat Oficial Major del Parlament de les Illes Balears, i la senyora Margalida Sastre, secretària del Consell d’Estudiants de la UIB.

L’acord suposa que el Parlament de les Illes Balears serà la seu de la fase final de la Lliga de Debat i el lloc on se’n proclamaran els guanyadors i també designarà les persones que hagin de formar part del jurat.

El Parlament de les Illes Balears aportarà les següents quantitats econòmiques com a part dels premis per als equips guanyadors:

  1. Equip Xarxa Vives, en llengua catalana: 400 euros a l’equip guanyador.
  2. Equip G9 d’Universitats, en llengua castellana: 400 euros a l’equip guanyador.

Per la seva banda, la UIB aportarà les despeses dels viatges dels grups d’alumnes guanyadors de la lliga de la UIB perquè puguin participar a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a Girona, i a la Lliga de Debat del G9, que tindrà lloc a Vitòria.

El Rector de la UIB ha destacat el fet que és la primera vegada que la UIB organitza una lliga de debat, que, a més, compta amb el suport del Consell d’Estudiants. Així mateix totes les parts han coincidit a constatar l’interès que tenen aquest tipus de debats per a la formació dels estudiants, a l’hora de presentar una idea i defensar-la públicament.

Per altra banda, la Universitat aprovarà les bases de la convocatòria del concurs i es farà càrrec de la gestió de l’organització de la Lliga de Debat.

Vídeos

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/02/2014

Data de publicació: 06/02/2014