Escoltar

El DOIP visita Menorca i Eivissa per donar a conèixer els seus serveis

Mantindrà una trobada amb el teixit empresarial d’ambdues illes

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) es trasllada aquest dijous, 13 d'octubre, a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera per dur-hi a terme unes sessions pràctiques en què s’explicaran tots els serveis que s’ofereixen als universitaris des d’aquest departament.

La finalitat és donar a conèixer el ventall de possibilitats que tenen els estudiants i titulats de la UIB a l’hora de preparar la seva trajectòria professional. Així mateix, es pretén incidir en el fet que no importa esperar a obtenir la titulació de grau universitari per preparar-se per fer el salt cap a l’empresa.

Des del DOIP s’impulsen tots els aspectes relacionats amb la inserció laboral; l’inici al món professional mitjançant les pràctiques extracurriculars; assessorament per a la correcta elaboració de currículums i cartes de presentació; gestió d’ofertes laborals; aspectes relacionats amb el domini d’idiomes i les estades a l’estranger, beques, etc. En aquestes sessions, obertes a tothom, també es parlarà dels requisits necessaris per donar-se d’alta al DOIP.

La jornada menorquina se celebrarà a la Seu universitària de Menorca (Can Salort; carrer de Santa Rita, 11, Alaior); i les sessions eivissenques es duran a terme a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera (edifici de l'antiga Comandància, carrer del Calvari, 1, Eivissa).

Ambdues illes tindran dues sessions pràctiques, una el matí a les 10.30 hores, i l’altra l’horabaixa a les 15 hores.

Aquestes activitats són possibles gràcies a una subvenció econòmica atorgada per la Direcció General de Política Universitària, dependent de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears. 

El DOIP mantindrà una trobada amb el teixit empresarial de Menorca i d’Eivissa

Ambdós encontres se celebraran el dia 13 d’octubre a les seus del Centre BIT d’Alaior i de la Cambra de Comerç d’Eivissa

Així mateix, el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) visita Menorca i Eivissa per acostar els seus serveis a les empreses i entitats d'aquestes illes. Simultàniament se celebraran dues sessions informatives, dirigides a empreses i emprenedors, que tenen com a finalitat donar a conèixer els programes de pràctiques en empreses i el servei d’intermediació laboral que ofereix el DOIP. 

Entre tots els serveis que ofereix el DOIP destaca la intermediació laboral en favor dels estudiants i titulats de la UIB. La FUEIB és agència de col·locació oficial i homologada, i el seu objectiu principal és canalitzar el talent UIB cap al teixit empresarial de les Illes Balears, promovent l’ocupabilitat dels universitaris illencs com a personal altament qualificat.

A Menorca la trobada se celebrarà al Centre BIT d’Alaior, a les 17.30 hores; la sessió serà dirigida per Maria del Mar Socias Camacho, directora del DOIP. Per altra banda, la sessió d’Eivissa es durà a terme a la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera, a les 12 hores, amb la participació de Pepi Villoslada, tècnica superior del DOIP. Aquesta activitat no implica cap cost per a les empreses participants; en cas de voler-hi assistir, s’ha d’enviar un correu electrònic de confirmació a <doip@fueib.org> o al telèfon 971 25 96 97.

Aquestes activitats són possibles gràcies a una subvenció econòmica atorgada per la Direcció General de Política Universitària, dependent de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 13/10/2016

Data de publicació: 11/10/2016