Escoltar

El Cor de la UOM, filial de la Coral Universitat de les Illes Balears, obre el III Festival Coral de Primavera

Dia: diumenge, 18 de maig de 2008
Hora: 12 hores
Lloc: església de Santa Pagesa, Palma

El Cor de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, obre el III Festival Coral de Primavera amb una missa cantada a l'església de Santa Pagesa de Palma.

El Cor de la UOM, dirigit per Irina Capriles, organitza aquest festival per tercer any consecutiu, amb el suport de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la UOM.

El III Festival Coral de Primavera dura tres dies, del 23 al 25 de maig.

Els concerts tindran lloc a l'església de Santa Catalina Thomàs, l'església del Socors, la basílica de Sant Francesc i el museu Es Baluard, a Palma.

El Cor de la UOM neix l'octubre de 2003 com a iniciativa dels alumnes del Diploma Sènior de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) i es converteix en coral filial de la Coral Universitat de les Illes Balears un any després. El seu objectiu és proposar un espai de desenvolupament personal i artístic a l'alumnat de la UOM en un ambient de fraternitat propi del món coral. S'han presentat al Cercle de Belles Arts de Palma, el castell de Bellver, les esglésies de Sant Felip Neri, Sant Josep de la Indioteria i Sant Bartomeu d'Inca, el Casal Balaguer, l'auditori de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (UIB), el monestir de Monti-sion a Porreres, la Seu universitària a Eivissa i els concerts de Nadal de la Universitat de les Illes Balears a l'Auditòrium de Palma. Al final de maig participarà al I Encuentro de Coros Universitarios de Mayores, organitzat per la Universitat Complutense de Madrid.

Irina Capriles n'és la directora des de la seva fundació.

El Cor de la Universitat Oberta per a Majors forma part de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/05/2008