Escoltar

El Comitè Darwin de la UIB i l'Institut d'Estudis Baleàrics publiquen el monogràfic "Charles Darwin o l'evolucionisme intel·ligent"

La presentació d’aquest volum, el número 96-97 de la revista Estudis Baleàrics, és la darrera activitat de l’Any Darwin a les Illes Balears

Dia: dimecres, 22 de desembre de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’Espai Illes,
plaça de Santa Eulàlia, 7, Palma

L’Institut d’Estudis Baleàrics i el Comitè Darwin de la UIB publiquen el monogràfic Charles Darwin o l’evolucionisme intel·ligent, corresponent al número 96-97 de la revista Estudis Baleàrics, amb motiu de la commemoració el 2009 de l’Any Darwin a les Illes Balears. El monogràfic l’han coordinat el doctor Jaume Rosselló, membre del Grup d’Investigació Evolució i Cognició Humana (UIB-CSIC) i el doctor Guillem X. Pons, professsor del Departament de Ciències de la Terra de la UIB. Els dos formen part del Comitè Coordinador de l’Any Darwin a les Illes Balears.

En aquesta publicació, darrera activitat del Comitè Darwin de la UIB en el marc de l’Any Darwin a les Illes Balears, també hi han participat diversos professors i investigadors de la UIB com a responsables de capítol.

Presentaran la revista el senyor Santiago Juan, director de l’Institut d’Estudis Baleàrics; els doctors Jaume Rosselló i Guillem X. Pons, coordinadors del monogràfic; i el doctor Jordi Lalucat, vicerector d’Investigació de la UIB.

Així mateix, aquest volum recull un seguit d’articles de miscel·lània, en els quals també han pres part professors de la UIB, coordinats pel professor Arnau Company i Mates.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/12/2010

Data de publicació: 21/12/2010