Escoltar

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB ha lliurat els premis als alumnes guanyadors del concurs de borsa, en el qual han participat 236 alumnes de la Universitat

Dia: divendres, 11 de maig de 2012
Hora: 12.15 hores
Lloc: Aula de Graus d’Economia de l’edifici G. M. de Jovellanos,

campus universitari, Palma

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB ha lliurat els premis als guanyadors de la XXIII edició del concurs de borsa, en la qual han participat 236 estudiants de la Universitat de les Illes Balears. Els alumnes s’han repartit en 65 grups, un d’ells a la Seu de la UIB a Menorca i dos a la d’Eivissa i Formentera. 57 grups han finalitzat les activitats del Club.

El grup guanyador ha estat el compost pels alumnes Joaquín Fernández Mesquida; Cristina Serra Cañellas; Ricardo José López Pérez i Adrián Reifs Sánchez. El premi per al grup guanyador és de 2.500 euros. El segon classificat ha estat l’equip conformat per Pedro Serra Comas, Joan Mesquida Sevilla i Esteve Julià Melis. El premi per al primer i el segon grup classificats és de 1.500 euros. El premi per al segon grup classificat és de 1.500 euros. El tercer premi es concedeix al grup format pels alumnes Ángel Mateo López, Andrea Monzani Sabater, Laura Martínez Candelas i Margarita Fariñas Agacino. Els tercer grup classificat ha rebut un premi de 750 euros.

També s’han atorgat dos premis a la millor gestió de la cartera de renda variable. El primer grup classificat és el format per Xavier Murillo Macias, Manuel Cambil García, Òscar Robert Carmona i Juan Jesús Campos Palomares, i el segon grup classificat és el format per Marc Esteva Ferragut, Carles Esteva Ferragut, Gabriel Ramon Francia i Jaume Miralles Castro. El primer classificat rebrà 1.500 euros i 750 euros el segon.

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB és un dels clubs de borsa més antics d'Espanya. El seu objetiu és realitzar accions formatives destinades a introduir els alumnes de la UIB en el funcionament pràctic de la borsa i dels mercats de derivats, la selecció d’actius i el maneig d’instruments de cobertura de risc (futurs i opcions).

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/05/2012

Data de publicació: 10/05/2012