Escoltar

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB ha lliurat els premis als alumnes guanyadors del concurs de borsa en el qual han participat 246 alumnes de la Universitat

Dia: dijous, 12 de maig de 2011
Hora: 13 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB ha lliurat els premis als guanyadors de la XXII edició del concurs de borsa, en la qual han participat 246 estudiants de la Universitat de les Illes Balears. Els alumnes s’han repartit en 66 grups, i 27 d’aquests equips han aconseguit rendiments positius.

Els guardonats i els premis

El grup guanyador ha estat el compost pels alumnes Miguel Ángel Bauzà, David Bertran, Adrián Orejuela i David Torrens. El segon classificat ha estat l’equip conformat per Antonio José Calvo, Francisco Cristian Martín, Ricardo José Hernández i Valentín Alejandro Vinci. El premi per al primer i el segon grup classificats serà de 1.500 euros.

El tercer premi es concedeix al grup format per les alumnes Catina Ordinas, Cati Neus Pascual i Maria del Mar Horrach. El guardó a la millor gestió de la cartera de renda variable es dóna als estudiants Joan Carbonell, Ramiro Molina, Joan Josep Llompart i Juan Casamayor. Els tercers classificats i el grup de gestió de renda variable rebran la quantitat de 750 euros.

El reconeixement especial per l’interès demostrat en el mercat financer i per la participació activa al Club d’Inversió és per als senyors Antonio José Calvo, Lucas Pérez, Francisco Javier Cueto i Alejandro Rivas. Els premiats en aquesta categoria i el grup guanyador viatjaran a Madrid per conèixer les sales de mercat d’algunes de les principals entitats que operen en els mercats financers.

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB és un dels clubs de borsa més antics d'Espanya. El seu objetiu és realitzar accions formatives destinades a introduir els alumnes de la UIB en el funcionament pràctic de la borsa i dels mercats de derivats, la selecció d’actius i el maneig d’instruments de cobertura de risc (futurs i opcions).

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/05/2011

Data de publicació: 11/05/2011