Escoltar

El Casal de Peguera acollirà el Simposi Internacional d'Otòlits del 20 al 24 d'octubre de 2014

Signatura d’un acord de col·laboració entre l’IMEDEA (CSIC-UIB) i l’Ajuntament de Calvià 

La directora de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), Beatriz Morales Nin, i el batlle de Calvià, Manuel Onieva Santacreu, han signat un acord de col·laboració que farà possible que el Casal de Peguera aculli el cinquè Simposi Internacional d’Otòlits, que es farà a Mallorca del 20 al 24 d’octubre de 2014.

Segons recull el conveni, l’Ajuntament de Calvià posa a disposició de l’organització del congrés les instal·lacions del Casal de Peguera, així com el personal i els mitjans tècnics del recinte.

Peguera serà el punt de trobada dels més de 200 investigadors nacionals i internacionals que participaran en aquest esdeveniment científic, que té com a objectiu desenvolupar i perfeccionar els mètodes basats en l’anàlisi dels teixits calcificats dels peixos per a la seva implementació com a eines de suport en la gestió sostenible del medi marí.

El simposi, el cinquè d’una sèrie que es va iniciar l’any 1993, està organitzat per la professora Beatriz Morales Nin, directora de l’IMEDEA (CSIC-UIB) i líder del grup d’Ecologia de Peixos, i té el suport del Consell Internacional per a l’Exploració Marina (ICES).   

Data de publicació: 11/03/2014