Escoltar

El CampusEsport de la UIB dóna el sus als programes d'estiu per a nins i joves

Enguany s’ofereixen, per primera vegada, campus de perfeccionament de natació, natació sincronitzada i waterpolo 

Les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB) acullen, el mes de juliol, les Estades Ludicoesportives 2012 i la III CampusEsport Summer School, que organitzen CampusEsport i l’àrea Fisicoesportiva de la UIB, i les coordinen monitors i directors de temps lliure, diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, llicenciats en els estudis d’INEF i professors d'anglès del British Council. Hi participaran al voltant de 300 nins de 2 a 16 anys.

Estades Ludicoesportives 2012

Les Estades Ludicoesportives 2012 són un programa d’activitats per a nins de 2 a 12 anys que inclou jocs, danses, gimcanes i l’oportunitat d’aprendre diferents esports a través de diferents formes de jugar. A més, els nins nascuts els anys 2000 i 2001 faran una hora diària d’anglès, impartida per professors del British Council, mentre que la resta del grup faran setmanalment activitats ludicoesportives en anglès. També s’ofereix la possibilitat de quedar a les guarderies i a dinar al menjador.

Es pot gaudir del mes complet o per quinzenes: del 2 al 13 de juliol o del 16 al 31 de juliol.

III CampusEsport Summer School

La Summer School és un campus per a nins de 12 a 16 anys que combina la pràctica de l’esport amb classes de natació, d’anglès i d’informàtica, i es realitza al CampusEsport de la UIB durant tot el mes de juliol. A primera hora del matí els nins faran natació i, després de berenar, classes d'anglès de dues hores de durada. En total faran al voltant de quaranta hores d'anglès.

Campus de perfeccionament

El CampusEsport de la UIB posa en marxa aquest estiu, per primera vegada, tres campus de perfeccionament per als nins que vulguin millorar la tècnica en natació, waterpolo o natació sincronitzada. A més de millorar la tècnica de l’área escollida, els participants també aprendran anglès i faran jocs. Els campus de perfeccionament es poden gaudir el mes de juliol complet o per quinzenes: del 2 al 13 de juliol o del 16 al 31 de juliol.

Documents relacionats

Data de publicació: 02/07/2012