Escoltar

Edicions UIB presenta el llibre "El eclipse o la sombra de la luna", del professor de la UIB Antoni Amengual

Dia: dijous, 16 de desembre de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: CaixaFòrum,
plaça de Weyler, 3, Palma

Tindrà lloc la presentació del llibre El eclipse o la sombra de la luna, del professor del Departament de Física de la UIB Antoni Amengual. La presentació serà a càrrec del doctor Antonio Bernat, director d’Edicions UIB, i del doctor Antoni Amengual, autor del llibre.

El eclipse o la sombra de la luna
Joana va rebre del seu germà una capsa amb diversos dispositius de memòria, alguns documents en paper i una carta escrita cent vuitanta anys enrere, a principi del segle XXI. L'arribada d'un eclipsi converteix Joana en la destinatària de la carta. En aquest llibre, es reprodueixen alguns d'aquells documents, es narra un esdeveniment ocorregut el 1905 i s'hi relaten diversos fets d'un període de la vida de Joana el 2180, descrivint les seves lectures, els seus pensaments i els records de coses que li va explicar el seu germà. La història serveix per parlar d'informàtica i de física, jocs i curiositats sobre la lluna, els viatges de les missions Apol·lo i els eclipsis. Un llibre que sens dubte ha d'apassionar qualsevol ment curiosa que comenci a aprofundir seriosament en el coneixement del món que ens envolta.

Antoni Amengual Colom és professor de l'àrea de Física Aplicada a la Universitat de les Illes Balears i ha publicat diversos llibres a Edicions UIB, entre els quals: Hablando de Física a la salida del cine (2005) i 30 temas de Física (2a. edició, 2010).

El eclipse o la sombra de la luna l’edita Edicions UIB i ja és disponible a la llibreria electrònica de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 16/12/2010

Data de publicació: 15/12/2010