Escoltar

Edicions UIB presenta "El pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà", de l'escriptor Francesc Lladó i Rotger

Un llibre que retrata la passió del poeta Miquel Ferrà per unir Mallorca i la resta del món

Dia: dimecres, 19 de maig de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: sala d’actes de la Misericòrdia,
via Roma, 1, Palma

El poeta Jaume Oliver Ferrà presentarà el llibre El pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà, de l’escriptor Francesc Lladó i Rotger. També intervindran el senyor Joan Mas i Vives, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, i el senyor Francesc Lladó i Rotger, autor del llibre.

El pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà ens acosta a la vida, l’obra i el pensament de Miquel Ferrà (Palma 1885-1947). Poeta, bibliotecari, publicista i animador cultural, va passar la seva vida entre Mallorca i Catalunya i establí entre elles un pont fet de relacions, amistats, entusiasme pel paisatge mallorquí i admiració per la modernitat de Barcelona. És per això que s’ha donat a aquest llibre el títol simbòlic d’El pont de la mar blava. L’obra fa un recorregut per la vida i el pensament d’un agitador cultural preocupat pel seu temps i per la seva terra, un personatge vital i entusiasta que va saber veure-hi més enllà de la mar i construir un pont entre Mallorca i la resta del món. Miquel Ferrà va ser una figura cabdal en la Mallorca de la primera meitat del segle XX.

Edicions UIB, Publicacions de l’Abadia Montserrat i l’Institut d’Estudis Baleàrics han coeditat aquesta obra. Organitzen aquesta presentació la llibreria L’Illa Llibres, l’Associació Cultural s’Esclop i Edicions UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 19/05/2010

Data de publicació: 18/05/2010