Escoltar

Edicions UIB participa a la XXVIII Fira del Llibre amb 1.100 volums de producció pròpia i dues novetats editorials

Es presentaran en primícia Mujer y trabajo en la economía social i Literatura sense papers, dels professors de la UIB Maria Antònia Ribas i Xavier Barceló, respectivament

La fira també suposarà el punt de partida dels actes commemoratius del 25è aniversari del Servei de Publicacions de la Universitat

Inauguració:
Dia: divendres, 28 de maig de 2010
Hora: 18 hores
Lloc: passeig del Born, Palma

La UIB participarà en aquesta nova edició de la Fira del Llibre amb un estand d’Edicions UIB i del Servei d’Informació de la UIB, en representació de la Universitat, en el qual es trobaran aproximadament 1.100 volums de producció pròpia d’Edicions UIB. En aquesta estand, a més, s’exposaran obres de la Fundació Bernat Metge i altres títols que distribueix el Servei de Publicacions de la Universitat. La suma d’aquests volums amb els propis d’Edicions UIB farà que a la paradeta de la Fira del Llibre es posin a disposició dels visitants fins a 1.500 volums.

Entre les activitats organitzades per Edicions UIB en el marc de la Fira del Llibre, destaquen les presentacions de dues novetats editorials que es posaran a la venda en primícia. D’una banda, el llibre Mujer y trabajo en la economía social, número nou de la col·lecció Treballs Feministes, de la doctora Maria Antònia Ribas, professora del Departament d’Economia Aplicada. I, d’altra banda, Literatura sense papers, del senyor Xavier Barceló, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, títol que estrena la col·lecció Tecsed (Textos, Cultures i Societats en l’Era Digital).

Edicions UIB aprofitarà aquesta nova edició de la Fira del Llibre per fer ressaltar les novetats de l’any 2010:

  • Fotociència, coordinat per la doctora Maria Josep Mulet, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, i el doctor Miquel Seguí Aznar, catedràtic del mateix departament, que va morir el mes de juliol de 2009.
  • La segona edició revisada de 30 temas de Física, del doctor Antoni Amengual, vicedegà i cap d’estudis de Física.
  • El cinquè volum de la col·lecció Poetas i Poéticas, Francisco Bejarano: una poética de la melancolía, coordinat per la doctora Almudena del Olmo, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina.
  • La traducció de l’autobiografia de George Sand, Història de la meva vida, a càrrec de la doctora Caterina Calafat, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina.

Així mateix, les activitats organitzades per Edicions UIB a la Fira del Llibre 2010 significaran la posada en marxa dels actes de commemoració del 25è aniversari del Servei de Publicacions de la UIB. També s’obsequiarà amb un punt de llibre i un cartell de la fira els qui visitin l’estand.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/05/2010

Data de publicació: 27/05/2010