Escoltar

Edicions UIB edita la col·lecció "Arquitectura Tècnica", una obra de referència per als futurs enginyers d'edificació i professionals del sector

Dia: dijous, 22 d’abril de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Ignacio Martínez Ventura, president del Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Mallorca, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni de col·laboració entre les dues entitats per a la coedició de la col·lecció Arquitectura Tècnica

Arquitectura Tècnica és la primera col·lecció tècnica que s’edita a les Illes Balears i és pionera per als estudis d’Enginyeria d’Edificació. Neix amb la vocació de convertir-se en una obra de referència i d’utilitat pràctica per als estudiants universitaris i per als professionals del sector. Els títols seran redactats i coordinats per professors de la UIB amb la col·laboració de professionals i experts en la matèria. 

Edicions UIB es farà càrrec de l’edició i de la comercialització dels originals de la col·lecció acordats amb el Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Mallorca. Cada any es publicaran quatre títols d’aquesta col·lecció El primer volum, sota el títol Criteris per a la gestió del llibre d’incidències, tractarà sobre la seguretat a les obres. 

A la signatura del conveni també hi assistiran el senyor Gabriel Horrach, membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Mallorca, el doctor Antonio Bernat, director d’Edicions UIB i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/04/2010

Data de publicació: 20/04/2010