Edicions UIB presenta les seves novetats a la XXVI Fira del llibre 2008

Dia 2 de juny, lectura de poemes i presentació del llibre Enganxa't a la poesia

Dies: del 30 de maig al 8 de juny
Hores: de les 10 a les 14 hores i de les16.30 a les 21 hores.
Lloc: passeig del Born de Palma

Edicions UIB i el Servei d'Informació de la UIB seran presents a la XXVI edició de la Fira del Llibre, que enguany torna al passeig del Born de Palma.

Edicions UIB mostrarà als visitants prop de 900 volums editats per la Universitat i tindrà esment especial a les darreres novetats: El porqué de nuestros gestos, de Maria Antònia Fornés i Mercè Puig, coeditat amb l'editorial Bolsillo Octaedro, i Mallorca Musulmana, de Guillem Rosselló Bordoy.

Presentació d' Enganxa't a la poesia

Dilluns 2 de juny, a les 19 h.
Presentació del llibre: Enganxa't a la poesia.

A l'acte es farà una lectura poètica a càrrec dels autors: Pere Bergas, Maite Brazales, Joan Cabalgante, Joan Antoni Cerrato, Tomeu Dalià, Miquel Herrera, Glòria Julià, Jaume Munar, Miquel Perelló, Pere Perelló, Pep Pomar, Jaume Pons, Joan Miquel Oliver, Carles Rebassa, Llorenç Romera, Emili Sánchez-Rubio, Pau Vadell, Xavi Vela.

A través de 18 poetes joves, vinculats a la Universitat de les Illes Balears, es pretén fomentar la lectura entre els membres universitaris i la societat en general, d'una manera innovadora. També hi seran presents Jaume Falconer, dissenyador i ideòleg del projecte; Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural; Ramon Bassa, director del Servei Lingüístic; i Antoni Artigues, un dels coordinadors de l'obra.

Documents relacionats

Data de publicació: 30/05/2008