Escoltar

Economistes experts en la gestió de les empreses i professors participaran en una tertúlia amb els alumnes d'Economia i ADE sobre les sortides professionals dels futurs titulats

La sessió l’organitzen el Col·legi d'Economistes de les Illes Balears i la Facultat d'Economia i Empresa de la UIB 

El divendres 11 d'octubre, a les 12 hores, a la sala d'actes de l'edifici G. M. de Jovellanos del campus universitari, el Col·legi d'Economistes de les Illes Balears i la Facultat d'Economia i Empresa de la UIB organitzen una tertúlia sobre la professió d’economista i les seves sortides professionals, «Aspectes importants a tenir en compte abans de decidir la meva professió», dirigida als alumnes d'Economia, ADE i els que cursen doble titulació.

Els participants, economistes, directors d'empreses, especialistes en gestió empresarial i professors de la Facultat d'Economia i Empresa de la UIB, explicaran les seves experiències en el desenvolupament de la seva activitat professional en els diferents àmbits i sectors de l'economia.

Aquesta activitat està emmarcada en el conveni de col·laboració de la UIB i el Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, signat el 2007, que té com a finalitat la transferència de coneixements i el desenvolupament d'activitats i campanyes de formació i informació per als professionals de les dues institucions.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/10/2013

Data de publicació: 10/10/2013